EstudiarTurisme

Estudiar turisme és un atractiu més gràcies als festivals

Published On agosto 28, 2014 | By portal2013BLOG | Turismo

La temporada d’estiu és el moment ideal per plantejar-se què fer sobre el futur. Per exemple, si estàs pensant en estudiar turisme, has de saber que és una excel·lent idea per al dia de demà. Però no en el llarg termini, sinó tot just quan comences a estudiar turisme ja aconsegueixes pràctiques remunerades per després seguir pujant esglaons. Això passa si tries qualsevol de les carreres que s’ofereixen a la Universitat de turisme Mediterrani de Barcelona.

Així és, ja que en estudiar turisme, ja sigui el màster en turisme o el grau en turisme, podràs veure d’una altra manera totes les activitats que es desenvolupen a la ciutat comtal i a més, formar part d’elles des del comitè organitzador. Aquests esdeveniments congreguen moltes persones i és per això que estudiar turisme et serveix per guanyar diners mentre estàs de vacances.

Si estàs buscant informació perquè vols estudiar turisme, has de saber, en primer lloc, que aquests festivals, congressos, recitals, etc. són tendència i res millor que per a un estudiant de l’escola de turisme estar al corrent del que passa no només a la seva ciutat sinó també en el sector.

Per exemple, aquells que consulten sobre estudiar turisme han de saber que el Primavera Sound (a finals de maig) és el primer dels festivals interessants on un alumne pot demanar un lloc. Després, es van desenvolupant altres també importants com són el Sónar, el Grec i el Festival Cruilla. En tots ells, si vols estudiar turisme has d’estar present d’una o altra manera.

El 44% dels assistents són estrangers, tots ells seduïts per la bona música, el clima, la ciutat i els seus atractius, etc. Quan comencis a estudiar turisme t’adonaràs que no només ser guia o treballar en una agència són llocs de treball disponibles. Hi ha molt més esperant per tu.

Like this Article? Share it!

About The Author

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *