EstudiarTurisme

T’agradaria estudiar turisme?

Published On agosto 27, 2014 | By portal2013BLOG | Turismo

Durant l’estiu comencem a pensar què farem del nostre futur, això és una realitat. T’has posat a analitzar per què estudiar turisme és l’elecció ideal? A la Universitat de turisme Mediterrani compten amb meravellosos cursos que et permetran aconseguir ocupacions de qualitat abans de finalitzar d’estudiar turisme, com pràctiques remunerades que t’ajuden a carregar d’experiència el teu CV.

En aquesta escola de turisme s’ajuda a tots aquells que arriben amb el dubte de si estudiar turisme és una cosa per a ells o no. Més enllà que els empleats de Mediterrani són amants d’aquest sector, expliquen als que consulten sobre estudiar turisme que es tracta d’una de les carreres amb més projecció al futur i que no per res el turístic és dels sectors que li fa «ole» a la crisi.

Estudiar turisme és molt més que ser guia o atendre un hotel. En estudiar turisme, els alumnes poden aprendre sobre relacions humanes i intercanvi cultural; englobar diferents activitats com ser l’organització, la planificació i la gestió d’esdeveniments; estudiar diferents idiomes, cultures, tradicions i costums; descobrir un ampli ventall d’oportunitats a nivell mundial per treballar i obrir horitzons gràcies a un desenvolupament de les capacitats de comunicació i interactuació amb persones de tot el món.

I això no és l’únic que s’adquireix en estudiar turisme. Tant en el màster en turisme com en el grau en turisme, els estudiants s’adonen que és un sector que no sap de fronteres, ja que hi ha una gran quantitat d’opcions per aprofitar i explotar. Els que es van decidir a estudiar turisme fa alguns anys avui són els responsables de l’èxit dels serveis turístics sostenibles, rurals, de negocis o sanitaris, per citar només alguns casos.

Like this Article? Share it!

About The Author

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *