EscolaTurisme

Més treball a l’estiu gràcies a l’escola de turisme

Published On agosto 26, 2014 | By portal2013BLOG | Educación

Els alumnes de l’escola de turisme Mediterrani (tant del grau en turisme com del màster en turisme) no poden deixar de llegir el següent article, amb molt bones notícies per a ells. Com sempre, l’escola de turisme més important de Barcelona ofereix les últimes novetats en relació al sector.

Però atenció que no només són dades interessants per als que estan actualment estudiant en aquesta escola de turisme, sinó també per als professors, professionals, exalumnes i els que desitgen estudiar turisme en el futur.

Els diaris informaven fa uns dies que hi haurà un augment en la contractació de treballadors durant els mesos d’estiu. Això és una cosa que saben a la perfecció els estudiants de l’escola de turisme, ja que aquest sector és més «fort» durant les vacances estivals. Però a més, és bo saber que els sectors que generin més fonts de treball seran: el turisme, l’hoteleria i el comerç. En aquests tres poden aconseguir un lloc de treball els alumnes de l’escola de turisme, sens dubte.

La xifra de contractacions en relació a l’any passat augmentarà un 15%, sens dubte molt bones notícies per als que s’estan formant o acabant els seus estudis a l’escola de turisme Mediterrani. I al seu torn, en el cas puntual de Catalunya, aquest valor ascendeix al 20%.

Un dels principals objectius de l’escola de turisme Mediterrani és formar professionals no només competents sinó també amb experiència. Per això no només s’ofereixen dades sobre les últimes notícies, sinó que permeten que els alumnes facin pràctiques remunerades en empreses i negocis de renom a la regió.

Això es deu al fet que a l’escola de turisme Mediterrani saben que un dels requisits per aconseguir bons llocs és tenir un CV actualitzat i voluminós, saber idiomes, tenir simpatia i predisposició de servei i sobretot, els coneixements necessaris per atendre els visitants.

Like this Article? Share it!

About The Author

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *