Per què escollir els cicles formatius de grau superior en turisme?

Published On agosto 21, 2014 | By portal2013BLOG | Educación

Sabíeu que la Universitat de turisme EU Mediterrani compta amb els excel·lents cicles formatius de grau superior en turisme perquè puguis formar-te i forjar el teu futur? Així és, una manera immillorable per poder aprofitar l’afluència de visitants de tot el món a Catalunya, sobretot durant els mesos d’estiu. Els cicles formatius de grau superior en turisme de Mediterrani t’ofereixen la possibilitat d’aconseguir ocupació de qualitat en poc temps.

La ràtio d’inserció laboral dels cicles formatius de grau superior en turisme d’EU Mediterrani és del 88% i les pràctiques es poden realitzar des del primer semestre de la carrera. Moltes d’aquestes oportunitats són remunerades, de manera que els alumnes dels cicles formatius de grau superior en turisme ja garanteixen ingressos des de l’inici dels seus estudis.

Un dels més sol·licitats cicles formatius de grau superior en turisme és el d’Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments. S’hi prepara els joves perquè puguin exercir diferents càrrecs, com ser programador de viatges i reserves o cap de departament en diversos congressos. Els estudiants dels cicles formatius de grau superior en turisme saben que Barcelona és un dels llocs escollits per les empreses per a reunions corporatives i simposis, pel que no és una mala idea formar-se al respecte.

A més, una vegada que els alumnes finalitzen qualsevol dels cicles formatius de grau superior en turisme poden continuar els seus estudis a l’escola de turisme Mediterrani, adquirint convalidacions pel Grau en Turisme que ofereix la institució des de fa anys. Aquest centre sempre està a l’avantguarda, ofereix totes les eines als alumnes i els prepara perquè aconsegueixin els millors llocs de treball. Si vols estudiar turisme, els cicles formatius de grau superior en turisme d’EU Mediterrani són sense dubte una excel·lent opció.

Like this Article? Share it!

About The Author

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *