estudiar-turisme

(Català) Estudiar turisme i els seus moviments

Published On junio 5, 2014 | By portal2013BLOG | Turismo

Estudiar turisme és una de les més encertades decisions que una persona pot prendre actualment. Aquest mercat és susceptible de canvis a tot moment i això és una excel · lent notícia, ja que es reconfigura i evoluciona. És per això que cada vegada més joves decideixen estudiar turisme per, entre altres coses, escapar a la crisi i forjar el seu futur.

Els moviments i elements que estan presents en aquest sector varien constantment, i això és una cosa realment meravellós. Així, estudiar turisme a una universitat de turisme com Mediterrani, per exemple, és el primer pas per a un demà prometedor.

Variats són els factors que condicionen l’activitat turística (això ho han de saber a la perfecció els que volen estudiar turisme). Per exemple, la situació econòmica, el lloc de destinació, les condicions d’allotjament, la legislació en vigor, etc. En estudiar turisme s’haurà excel · lent informació de tots aquests aspectes, i molts més, per tal d’oferir un servei de qualitat als visitants que provenen d’arreu del món.

En els últims anys, aquells que s’havien decidit a estudiar turisme han tingut molta feina per triar, perquè la ciutat comtal ha intensificat la concessió de llicències per a apartaments i pisos turístics, elevant el flux de turistes. La normativa i la gestió van afectar de manera positiva als que en aquell moment estaven per començar a estudiar turisme i també als que ja s’havien graduat. No obstant això avui aquesta activitat encara es continua debatent i volent controlar.

L’Ajuntament de Barcelona ha donat “carta blanca” a l’evolució d’aquest exponent ensenyat als que busquen estudiar turisme en el màster turisme o grau en turisme de Mediterrani. Ha decidit de moment suspendre la concessió de les mateixes. Igualment està apareixent un nou servei per desenvolupar aquesta activitat, de manera que no hi ha de què preocupar-se.

Like this Article? Share it!

About The Author

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *