¿Cal cursar el Grau en màrqueting?

Published On junio 4, 2014 | By portal2013BLOG | Marketing

EU Mediterrani de Barcelona t’explica quines són les raons per les quals estudiar el Grau en màrqueting a les seves aules. Segurament tinguis en clar què és el que vols fer en el futur i si la teva carrera s’ubica dins l’àmbit de les empreses i l’economia, el Grau en màrqueting és especial per a tu.

És capaç que tinguis moltes consultes en relació al que vagis a estudiar , perquè el grau en màrqueting no és massa antiga i encara sorgeixen preguntes al respecte. L’oferta acadèmica és àmplia en aquest sector i les opcions a triar bastants. Així que, el Grau en màrqueting d’EU Mediterrani és una excel·lent alternativa perquè és completa i t’ajuda a sortir al mercat amb experiència tant pràctica com teòrica.

Segur que has estat fent una ullada a la gran quantitat d’oferta acadèmica en les carreres econòmiques, administració, empresarials i de direcció d’empreses, així com també cursos, graus i cicles de negocis, comunicació empresarial, comerç internacional, relacions públiques i Grau en màrqueting. Aquest últim entaula la llista dels més sol·licitats i estudiats en els últims temps. És que el Grau en màrqueting ens permet analitzar el panorama complet i ens facilita la possibilitat d’aconseguir feina.

En EU Mediterrani han fet tot el possible per simplificar la tasca i oferir als alumnes un grau en màrqueting acord amb les necessitats actuals. Fa especial èmfasi en les disciplines que garanteixen els coneixements que es requereixen, per a una major adaptació a la demanda laboral. El grau en màrqueting al seu torn combina classes teòriques estratègiques i específiques amb la investigació comercial i les classes pràctiques, per treballar en diferents empreses líders del sector. Sense dubtes, un pla educatiu més que interessant, amb una àmplia càrrega en idiomes (sis en total).

Like this Article? Share it!

About The Author

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *